Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Парижі дебютував заряджений кроссовер Skoda Kodiaq vRS

Слідом за найбільш популярною моделлю на ім҆ я Octavia, чеський автовиробник випустив підігріту версію свого топового кроссовера Kodiaq vRS. На відміну від фастбеку, під капот паркетника потрапив не бензиновий турбодвигун а турбодизель, розроблений в концерні VW для Tiguan та Passat. Таке рішення продиктоване тим, що для кроссовера дизельний двигун є більш раціональним та економічнішим.

Головною несподіванкою на стенді марки Skoda став заряджений позашляховик оснащений 2-літровим дизельним мотором на 240 к.с. та 500 Нм крутного моменту. За допомогою 7-ступеневої автоматичної коробки перемикання швидкостей крутний момент передається на всі чотири колеса і допомагає досить важкому автомобілю долати першу сотню всього за 7 секунд. Середня витрата пального заявлена виробником складає 6 літрів на кожні 100 км пробігу.

Завдяки шести різним варіантам налаштувань, Kodiaq vRS може перетворюватись з звичайного сімейного транспорту в спортивний та керований автомобіль. Адаптивні амортизатори та прогресивна рульова рейка виводять їздові характеристики Kodiaq на ще вищий рівень. Навіть у базі встановлені світлодіоні фари головного світла та задні стопсигнали.

Салон нового Skoda Kodiaq vRS може бути як п҆ ятимісним так і семимісним, це залежить лише від бажання клієнтів вибрати зазначену опцію в конфігураторі. Спортивні передні сидіння з контрастними вставками та пухке кермо в алькантарі мабуть одні з кращих в автомобілі цієї цінової категорії. Спортивна тема продовжуєтья у інтер҆ єрі та додає кроссоверу ексклюзивності у деталях. Матеріали підібрані для оздоблення салону дуже якісні і це одна з багатьох переваг чеха над японськими та корейськими конкурентами.

Зовнішній вигляд Kodiaq vRS нагадує що перед очима потужний автомобіль з величезним потенціалом. В глубоких колісних арках розміщені 20-дюймові легкосплавні диски а кузов кроссовера прикрашають спортивні бампера пофарбовані у колір кузова та шильдики vRS. На європейському ринку новачок отримав прайс, який робить його одним з найдорожчих автомобілів чеського бренду. У базовому виконанні Skoda Kodiaq vRS оцінюється у понад 45 тисяч євро…

 

 

 

21.11.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Парижі дебютував заряджений кроссовер Skoda Kodiaq vRS

Політика конфіденційності